Jelenlegi hely

Open Access Támogatási igény nyomtatvány

iDEa Tudóstér

Open Access

Állapotüzenet

Submissions for this form are closed.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a modellváltás körülményeihez alkalmazkodva open access támogatási igényeiket július 16. 16:00-ig tudják benyújtani. Kérjük, támogatási igényeiket csak abban az esetben küldjék be, ha a keretigazolásokat és a szükséges dokumentációt július 19-ig helyesen kitöltve, aláírva el tudják juttatni a DEENK Főigazgatói Hivatalba.
Amennyiben a könyvtárba érkezett dokumentáció hibás, nem tudjuk garantálni, hogy a számla kifizetése határidőig megtörténik.
A modellváltással kapcsolatos teendők tekintetében a kifizetések átfutási ideje meghosszabbodhat, ezért szíves türelmüket kérjük.
Együttműködésüket és megértésüket köszönjük.
 
Figyelem: Open access támogatási igények benyújtására 2021. július 17. és 2021. augusztus 6. között nincs lehetőség. Augusztus 9-től a támogatási igények számának függvényében a feldolgozási idő meghosszabbodhat.

--------------------------------------

Gold open access cikk publikálási költségének 50%-ra -max. 400.000 forintig - az alábbi űrlap kitöltésével igényelhet támogatást.
Fontos: a  publikálási költség számláját kérje a Debreceni Egyetem 4032 Debrecen Egyetem tér 1. címére, a számla ÁFA-mentes legyen.
50%-os open access támogatási programunkban hibrid és predátor folyóiratokban megjelenő közlemények nem támogathatók.
Ha kérdése van, vegye fel a kapcsolatot a könyvtárral a publikaciok@lib.unideb.hu e-mail címen.

Részletek

--------------------------------------

Igénylését csak az adatkezelési tájékoztató elfogadása után küldheti el.

OA támogatás kérdőív